Bemutatkozás

Batta Titanilla vagyok, esküvő és rendezvényszervező.

Imádom, ha a dolgok a tervek szerint haladnak, így sokkal kisebb az esélye az esetleges problémák felmerülésének. A szervezés minden pillanatát élvezem, szeretem a kihívásokat, mert abban fejlődik az ember igazán.

Rendezvényszervezést tanultam, majd esküvőszervezésre specializálódtam rendezvényszervező majd Esküvőszervező képzésén vehettem részt, ahol a biztos alapokat 100%-ban megkaptam. Rengeteg esküvőről hallhattam itt is és az ott szerzett tapasztalatokból én is sokat tanulhattam. Az elmúlt években megtanultam, hogy nincs két egyforma esküvő, minden esküvő más és más.

Rendezvényprotokollban is jártas vagyok, ezekből képesítést szereztem. Az esküvői protokollt Görög Ibolyától volt szerencsém elsajátítani, aki a Miniszterelnöki Hivatal Protokoll Főosztályának főosztályvezetője volt.

Személy szerint az egyszerű, letisztult dolgokat szeretem, de mindenre nyitott vagyok. Célom, hogy a magas fokú precizitásommal és tudásommal az esküvőtöket stresszmentessé varázsoljam, hogy nektek minden pillanatát csak élvezni kelljen.